Кейлъб Плант: Аз съм по- бърз от Били Джо Сондърс и удрям по- силно

Кейлъб Плант има послание за онези, които не му дават никакъв шанс да победи Канело Алварес, както не даваха и на Били Джо Сондърс.

„Приемам този спорт много по-сериозно от Сондърс,“ каза Плант. „Чували сме го дори да казва, че не тренира, когато не му предстои битка и знаете ли, че може би той не води най-правилния начин на живот. Всички, които ме познава, знае колко сериозно се отнасям към тренировките си. Те знаят колко съм дисциплиниран. Те знаят колко уважавам този спорт и колко труд съм положил в този спорт.

Смятам, че в това е голямата разлика на високо ниво. Аз съм и много по-бърз от Били Джо, защитата ми е много по-добра, удрям по-силно от Били Джо, и съм по-висок от Били Джо. Струва ми се, че хората понякога погрешно тълкуват, че само защото може би и двамата имаме изкусен стил, мислят, че се бием еднакво. Но това не означава непременно, че се бием по- един и същ начин. Знаете ли, той няма добър джеб. Искам да кажа, има цял списък с неща, които чувствам, че правя по- добре.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *