Еди Хърн: Нито Аръм, нито някой друг похвали Джошуа за представянато му срещу Пулев

Еди Хърн е очаквал Боб Аръм да похвали Антъни Джошуа за впечатляващото му представяне срещу Кубрат Пулев преди две седмици в Лондон.

Аръм, който е копромоутър на Пулев, многократно прогнозираше, че българинът ще провали битката на Джошуа с Тайсън Фюри, след като победи шампиона на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория.

„Честно казано, намирам го за изключително забавно,“ каза Хърн. „Искам да кажа, ето например имате Боб Аръм, който прогонозираше, че Пулев напълно ще унищожи Джошуа в този двубой, бла, бла, бла. А после Пулев не взе нито един рунд и беше повален и нокаутиран. И Аръм каза: ‘Не бях много впечатлен от представянето му.’ Имам впредвид, абсолютно никой не пожела да похвали Антъни Джошуа. Но за съжаление така се отнася света към теб, когато си на върха. Разбирате ли?

Чувате някои коментари от рода, ‘О, знаете ли, той трябваше да е по-безразсъден.’ Добре де, защо? А после, ‘Той се затруднява със стиловете.’ Той не се затруднява със стиловете. Той е просто по-разумен боксьор. Но той беше навсякъде, нали? Сега той знае как да побеждава, знае как да се адаптира.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *