Еди Хърн: Антъни Джошуа трябва да бъде безмилостен срещу Александър Усик

Еди Хърн, промоутър на световният шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO шампион в тежка категория Антъни Джошуа, заяви, че неговият боксьор трябва да поднесе своята A-игра, ако възнамерява да преодолее задължителния претендент Александър Усик.

„И двамата уведомихме WBO, аз и (промоутъра на Усик) Алекс Красюк, че условията са съгласувани. Предложението, което им направихме, беше прието,“ каза Хърн.

„Сега се насочваме към документите. Преглеждаме договора с техния екип. Преговорите протичат много спокойно. Те са наши партньори от дълго време. Това е битка, която може да провали кариерата на Джошуа, ако той не е готов на 100 процента. Ей Джей трябва да бъде безмилостен. Той трябва да покаже безкомпромисността на Дерек Чисора с повече удоволствие и острота.

Усик иска този мач. Той иска да получи възможността да стане шампион в тежка категория. Джошуа харесва този мач. Всички знаем, че е сложна битка, всички знаем, че е трудна битка. Но какво друго трябва да направим? Ей Джей от години се изправя срещу всички хора, които са ставали негови задължителни претенденти. Отново и отново. Ей Джей никога не е избягвал предизвикателство. И това е истинско предизвикателство. Погледнате ранглистата с топ 10 на най-добрите боксьори, без значение от тегловата категория. Ей Джей не е в него. Усик е. Ей Джей иска да направи изявление, тези са битките, които му харесват.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *