Еди Хърн: Антъни Джошуа няма да се остави да бъде изнудван от Александър Усик

Еди Хърн заяви, че съществува голяма шанс, обединителната среща в тежка категория между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри да се проведе през 2021 година.

Но Хърн твърди, че няма да сте оставят с Джошуа да бъдат изнудвани от задължителният претендент на WBO Александър Усик.

„Чух някой да казва, че Усик ще поиска процент от кесията (наградния фонд ) ЕйДжей-Фюри, за да се оттегли“ каза Хърн. „Проблемът е, че когато има такава голяма битка, всеки [иска парче от пая] и алчността е невероятна … Това се отразява на боксьорите, а боксьорите плащат милиони долари такси на организациите.

Това е ситуация, при която някои хора, и всъщност не храня отбора му или нещо подобно, но някои хора вярват, че той трябва да получи милиони долари, за да остъпи заради битката [Джошуа срещу Фюри]. Наистина, това, което ще се случи, е, че ще подадем молба до WBO за да ни разреши да проведем мач за безпорната титла. Ако ни отговорят., ‘Не, трябва да се разберете с Александър Усик.’ Ще отидем при Александър Усик и ще се опитаме да го направим щастлив.

Трябва да покажете уважение към него, защото е задължителен претендент, но има решение. Както казах преди, тази битка между Фюри и Ей Джей ще се проведе с всички колани или без нито един колан. Няма да позволим на никой няма да ни изнудва и ако загубим един колан, вероятно ще ги освободим всичките и ще кажем, ‘Сега такъв в бокса.’ „1 Коментар

  1. Иваил януари 12, 2021 1:56 am  Отговор

    WBO трябва да са много глубави да не разрешат Фюри Джошуа, все пак работят на процент комисионна. Какви пари ще изкарат от вакантен бой Усик срещу Джойс или Паркър? Пачките са в Фюри Уайлдър. Усик ще чака, ако Фюри и Джошуа се разберат за май разбира се.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *