Дионтей Уайлър: Мълчанието ми е златно

Наскоро световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри критикува Дионтей Уайлдър защото той не каза нито дума по време на прескоференцията им на която беше обявен техния трети двубой.

Уайлдър коментира поведението си:

„Мълчанието ми е златно. Мълчанието ми е ключът към всичко. Ето защо не разговарях на пресконференцията. Нямах какво да кажа.

Как съм се държал? Аз знам цялата истина, няма значение дали хората ми вярват или не. Хората не разбират. Те не знаят какво се е случило. Не знаят истината. Толкова много хора не ми повярваха. Те видаха доказателствата, но на тях не им пука.“3 Коментара

 1. Ivo септември 15, 2021 1:40 am  Отговор

  Обичам Бионсе, но е крив! Две години Фюри държи колана, след като му нацепи картуната….а тоя пак ще лази! Дано, дано, дано до всяко добро съществооо да има поне още едно, тогава, тогава…..баскетболиста ще има цял отбор и ще смени спорта…аре бегай бе К ли си Ма ли си къв си!

  • k септември 18, 2021 11:37 pm  Отговор

   Чакай малко. Да си говорим за простотии и корони 19 и така нататък. Къде отиде едно старо правило-Защита на титлата до12 месеца. Какви са тези близо 2 години? На мен ми е странно. Като не можеш да се биеш ованкантяваш. За Кобрата не беше ли така? Ако по медицински причини мача не се състои заради Пулев-губи шанса да боксира за световната титла. Само че тук имаме друго. Я я да му дадем още време и да си запази титлата. Ако това за теб е правилно? Не знам ти явно подкрепяш двойните стандарти. Дано стане хубав мач, но продължавам да си мисля, че Бионсе ще е много различен.

   • Ivo септември 19, 2021 7:11 am  Отговор

    Не разбирам какви точно две години те гонят, нека да си говорим малко с факти! Битката им беше на 22.02.2020 г., Бионсе поиска реванш, който трябваше да се проведе октомври 2020 г, заради пандемията или, кой знае какво беше отложен за декември 2020 г., тогава пак се отложи. Фюри започна преговори с Джошуа, след победата му над Пулев и каза, че клаузата е изтекла. Нещата отидоха при медиатор и докато Фюри и Джошуа се договаряха за обединителна битка. Точно се договориха за две битки и излезна решението, че трябва да има реванш между Бионсе и Фюри, който беше насрочен за 24.07.2021 г., който се отложи, защото Фюри се разболя от Ковид! Само не ми обяснявай и ти, че това било измислено, защото става въпрос за двубой, за световната титла а не да отидеш да си вземеш болничнен от личния лекар, несериозно е! Сега битката е за 09.10.2021 г. Година седем месеца и половина да бъде точни! В ситуация на световна пандемия с всичките му истории до тук нормално.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *