Дилиън Уайт: Джошуа се представи странно

Дилиън Уайт коментира победата на Антъни Джошуа над Кубрат Пулев.

В събота Джошуа нокаутира Пулев в деветия рунд и запази световните си титли на WBA (супер), WBO, IBO и IBF в тежка категория.

„Това беше странно представяне. Не ме разбирайте погрешно, Джошуа се би добре, свърши си работата, но странното беше, че редуваше различни стилове. Изглеждаше, че той се опитва да използва няколко стила на ринга, но агресивността му донесе победата.

Представи се добре, но Джошуа би могъл да си свърши работата по-лесно. Вярвам, че той позволи на Пулев да изкара повече от необходимото. Той направи това, което направи. Джошуа имаше успех в близка и средна дистанция, но без причина държеше Пулев на дистанция. Не го разбирам. Може би Джошуа искаше да покаже нещо ново. Пулев е много корав човек. Изненадващо той стана и тогава Джошуа му позволи да се върне обратно в битката между четвъртия и шестия рунд.

Не знам дали Джошуа ще се бие с Фюри в следващата си битка. Текат различни съдебни процеси. Ситуацията със статута на задължителен претендент за нас с Поветкин е висяща. Не е ясно какво ще се случи с Фюри и Уайлдър. Ще трябва да почакаме. Нека видим какво ще се случи,“ каза Уайт.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *