Джо Джойс иска да се бие с Антъни Джошуа и Тайсън Фюри след като победи Карлос Такам

Джо Джойс е напълно уверен, че ще спечели предстоящата си среща с Карлос Такам с нокаут, но не прогнозира рунда, в който ще го направи.

След като спечели този двубой, Джойс иска да се изправи срещу някой от действащите шампиони в тежка категория – Антъни Джошуа или Тайсън Фюри.

„Аз съм напълно фокусиран върху Такам. Той не е с обратен гард, с ортодоксален е. Уверен съм в уменията си в тази битка. Приех битката с Такам, защото той е добро име, опитен боец е, силен е и винаги излиза за победа. Ще бъде страхотна битка. Той е нисък боец, така че ще иска да скъси дистанцията и да влезе под джеба ми, за да нанася онези тежки крошета. Ще бъде трудна битка.

Намирам се близо до битка за световната титла и нека да се знае, че съм готов да се бия с всеки, който притежава колан. За това съм в спорта. Казах, че ще събера всички колани, ще спечеля световна титла и аз съм точно там. Ще постигна целта си. Искам Антъни Джошуа или Тайсън Фюри, когато се бия за световна титла. Винаги ще бъда считан за аутсайдерът, който поднася изненада. Така ще изпитвам по-малко напрежение и със сигурност ще си свърша работата в залата. Ще спечеля чрез спиране или нокаут, но няма да предсказвам рунда,“ каза Джойс.1 Коментар

  1. ludmil юли 21, 2021 12:32 am  Отговор

    Takam ще бъде нокаутиран

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *