Джон Фюри: Антъни Джошуа ще спре Александър Усик по- бързо от всеки друг

За разлика от повечето специалисти, Джон Фюри, баща на световния шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, смята, че шампиона на WBA (супер), WBO, IBO и IBF Антъни Джошуа лесно ще се справи със задължителния претендент на WBO Александър Усик.

„Усик е добър боец, боксьор от полутежка категория от световна класа, доказал го e, но Ей Джей е голям пич и разполага със страхотен набор от боксови умения. Той е голям и силен човек. Мисля, че като цяло е твърде добър за Усик. Усик няма да може да го притесни, защото е прекалено малък. Ей Джей ще мине направо през него. Мисля, че Ей Джей ще спре Усик по-бързо от всеки друг.

Мисля, че Джошуа ще мине през него. Да, така мисля. Защото, когато един боксьор от полутежка категория качва и качи, опитвайки се да се срещне с боксьор от тежка категория, тогава можете да забравите за това. Ето защо съществуват тегловите категории. Добрият голям боксьор винаги ще победи добрия малък боксьор. А Ей Джей е голям и добър,“ Фюри.3 Коментара

 1. ludmil юли 20, 2021 12:23 am  Отговор

  И аз съм на това мнение

 2. ivan юли 20, 2021 2:35 pm  Отговор

  преди мача с дюнерджията четохме същите коментари

 3. Лупкане юли 21, 2021 5:01 pm  Отговор

  2фактора
  Усик няма онзи нокаутирващ удар за тази категория и съдиите (ясно е какво отсъждане ще има ако мача премине целия диапазон от време)

  Иначе чисто като боксови качества е пределно ясно че украинеца е по добър..

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *