Дейвид Бенавидес: Имам чувството, че мога да спра Джермал Чарло

Бившият световен шампион на WBC в супер средна категория Дейвид Бенавидес заяви, че е окуражен от изненадващо ефективното представяне на Хуан Монтиел срещу Джермал Чарло в шампионската им битка в средна категория през юни.

Аутсайдерът Монтиел в крайна сметка загуби с единодушно решение, но битката се оказа по-равностойна отколкото показва резултата. Понякога Монтиел, който атакуваше цяла вечер, успяваше да вкара изненадващо чисти комбинации в шампиона на WBC в средна категория Чарло.

„Честно казано, мислех, че Чарло ще го нокаутира в началото на битката,“ каза Бенавидес. „За мен беше наистина изненадващо да го видя да достига до 12-ия рунд, но честно казано няма да се учудя, ако Чарло го е подценил и не е тренирал толкова усилено. Монтил също е воин. Той имаше две загуби… но всичките му победи бяха нокаути.

Монтиел удряше често и здраво Чарло. Нещо повече, тези удари, които той нанася, аз също обичам да нанасям подобни удари. Мисля, че Чарло не е толкова добър боксьор, колкото си мисли. Въпреки че той все още е страхотен боец ​​и бихме имали страхотна битка, но имам чувството, че мога да спра Чарло.“
1 Коментар

  1. Иваил септември 19, 2021 10:07 am  Отговор

    Бенавидес е мой човек, ама говори глупости Чарло е в средна, той не се знае може ли да влезе в супер средна…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *