Боб Аръм не е останал впечатлен от победата на Антъни Джошуа над Кубрат Пулев

Над хиляда фенове се изправиха на крака на „Уембли Арена“ в събота, за да аплодират обединеният шампион в тежка категория Антъни Джошуа, когато сложи точка на спора със задължителния претендент на IBF Кубрат Пулев. След като повали Пулев два пъти в нокдаун в третия рунд, Джошуа приключи двубоя в деветия рунд.

Сред приветстващите феновете, които бяха развълнувани от представянето му, бе и боксова легендата Флойд Мейуедър-младши. Двамата се прегърнаха след успеха на Джошуа и Мейуедър го поздрави за представянето му. Но докато Мейуедър и публиката се радваха на представянето на Джошуа, промоутърът на Пулев и шампиона на WBC Тайсън Фюри, Боб Аръм седеше с каменно лице в имението и изглежда не е останал впечатлен.

„Не, за Бога, не,“ отговори Аръм на въпрос дали е бил впечатлен. „Той беше неуверен и всъщност не показа способност да се измъкне от удар. Той беше малко по-добър от обикновено. Такава е истината, няма да я доукрасявам. Не изглежда да създаде някакъв проблем на Тайсън Фюри.

Е, Джошуа очевидно беше по-добрият. Кубрат не успя да натисне спусъка. Той нанесе няколко добри удара, но не можа да ги доразвие и Джошуа го нокаутира. Но не мисля, че това беше особено звездно представяне на Антъни Джошуа, но беше достатъчно добро, за да спечели с нокаут.

Мисля, че с Еди Хърн ще обсъдим битка Фюри-Джошуа в понеделник. Сделката би била 50/50. Първата битка ще е 50/50, а после за втората битка победителят ще вземе 60%.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *