Били Джо Сондърс: Шансовете да продължа кариерата си са 50/50

Бившият световен шампион в две теглови категории Били Джо Сондърс не изключва възможността да се оттегли от бокса – след загубата си миналия месец от Саул „Канело“ Алварес.

„Аз съм на 31, не съм бил нараняван, не съм бил спукван от бой, мозъкът ми не е омекнал да не мога да съставя изречение, затова трябва да седна и да разгледам възможностите как да продължа кариерата си. Трябва да преценя опциите – мисълта, че просто излизам и се бия за място в световната ранглиста или нещо подобно, а не за коланите не храни децата ми. Всичко би трябвало да се уреди и да бъде подходящата битка.

Тъй като завръщането след такива битки е много трудно. Какво ще стане по- нататък? Ще разговарям с баща си, защото неговото мнение ще има най- голямо значение. Честно казано, решението ще зависи повече от баща ми, отколкото от мен. Шансовете да продължа кариерата си 50/50. Независимо дали мисля, че мога да проведа още един или още няколко мача, но те трябва да са подходящите мачове. Ако той каже: ‘Остави бокса, синко, не се връщай повече на ринга,’ тогава вероятно ще го направя,“ каза Сондърс.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *