Били Джо Сондърс вярва, че Конър Макгрегър брутално ще нокаутира Джейк Пол

Шампионът на WBO в супер средна категория на WBO Били Джо Сондърс вярва, че суперзвездата на UFC Конър Макгрегър сериозно ще нарани звездата от ютуб Джейк Пол – ако двамата се срещнат в боксов мач.

Миналия месец Пол подобри боксовия си рекорд на 2-0, с 2 нокаута, когато брутално нокаутира ветерана от НБА Нейт Робинсън във втория рунд.

„Всъщност не искате те да си разменят удари, защото очаквам Макгрегър брутално да нокаутира някой. Този приятел [Пол] никога не се е бил през живота си. Съвсем ясно виждате, че боксът не е детска площадка. Мисля, че Конър Макгрегър ще го напляска и ще го нарани в ММА мач или боксов мач. Честно казано, продължавам да мисля, че Конър Макгрегър ще го нарани много лошо,“ каза Сондърс.

„Колко предлагат на Конър Макгрегър? 50 милиона? Той трябва да отиде, да му нарита задника и да ги вземе, защото ще бъде много лесно. Но много опасно [за безопасността на Пол]. Ако те изкарат пари, а промоутърите са готови да организират мач, кой съм аз, за да кажа, че не е добре?“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *