Бившият треньор на Анди Руиз очаква Джошуа да нокаутира Пулев в късните рундове

Световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа се завръща на ринга тази вечер в Лондон, когато се изправя срещу задължителния претендент на IBF Кубрат Пулев.

Миналата година през юни, Джошуа беше изненадващо нокаутиран от Анди Руиз.

Мани Роблес, който беше в ъгъла на Руиз и в двете му битки срещу британецът, използва социалните мрежи, за да сподели своята прогноза за битката.

„Струва ми се, че Антъни Джошуа ще излезе победител. Очаквам нокаут. Мирише ми на нокаут в по-късните рундове. Вярвам, че Антъни Джошуа ще успее да контролира темпото, да излезе там и да контролира центъра на ринга. Той ще работи зад джеба си и ще подготвя тежката си дясна ръка. Не очаквам битката да измине пълната дистанция, според мен. Но вярвам, че Пулев ще го накара да заслужи парите си. Пулев не е слаб противник. Той определено е добър боксьор от тежка категория и задължителен претендент за колана,“ каза Роблес.

„Единствената слабост, която виждам в Антъни Джошуа в този момент, е дясната ръка. Той трябва да бъде внимателен с тази дясна ръка на Пулев. Джошуа има страхотен джеб, но той трябва да може да вдигне лявата си ръка веднага. Ако той е отворен за дясната ръка, нещата могат да се променят. Това се е случвало в миналото, така че той трябва да направи тази корекция, но го виждам да излезе победител. Той е дисциплиниран боксьор. Знае как да се адаптира. Той е ученик в играта и определено ще може да направи корекции, ако е необходимо. Виждам го да излиза победител и нямам търпение да за битката между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *