Бившият световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър е набелязал четири съперника

Бившият световен шампион в тежка категория Джоузеф Паркър посочи четиримата боксьори, срещу които би искал да се изправи по-късно през 2021 г.

Паркър иска победа над Джуниър Фа, която да го отведе до по- голям двубой.

„Нуждая се от момчета като Джо Джойс, Александър Усик. Нуждая се от момчета като Дилиън Уайт. Все още има възможност да се бием с Дерек Чисора,“ каза Паркър. „Той идва от загуба, но името му все още е добро. Ще се бия с всеки. Ще летя до Великобритания или САЩ, или където и да е, когато е безопасно да го направя, за да се върна на върха.

Чисора е жив вариант. Здравето ми просто се влоши. Онази вечер (планираната среща на 26 октомври 2019 г. срещу Дерек Чисора) не успях да се бия, но бих искал да се бия с Дерек. Лекарят ми каза, че не съм в състояние и не мога да се бия с Чисора. Умолявах го да ме остави да се бия. Не успяхме да пренасрочим датата. Чисора намери друг съперник, което обърка всичко за нас, защото бихме набрали добра инерция. И точно тогава, дадох обет. Никога повече да не се оттеглям от битка. Дори ако имам лека контузия или нещо, което ме притеснява. Ще се преборя с това, защото знам, че мога да го преживея.“1 Коментар

  1. Иваил януари 16, 2021 5:27 pm  Отговор

    Жалко че не иска с Пулев, но разбираемо няма пари там

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *