Антъни Джошуа: Отслабнал съм като вейка

Антъни Джошуа коментира появилата се информация, че е свалил твърде много килограми преди предстоящия си двубой срещу Александър Усик.

Джошуа ще защитава световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория срещу Усик на 25 септември.

„Да, тежа 90 килограма и съм слаб като вейка. Не се храня. Дори не знам защо, но просто го правя (смее се). Доста ли съм отслабнал? Не, не и още веднъж не. Честно казано, истината е различна. Не забравяйте, че снимките мамят. Погледнете снимките на Анди Руиз. Светлината прави снимката да изглежда по определен начин, но след това всичко се оказва съвсем различно.

Когато хората ме гледат, те все още виждат едър боксьор от тежка категория. Теглото ми се адаптира към тренировките, които правя в подготовката за конкретен противник. В първите дни на кариерата си, когато се биех всеки месец, просто тренирах през цялото време. Сега специално се подготвям за определени бойци, ако ме разбирате за какво говоря. Когато се биете всеки месец, работите в залата и тренирате независимо дали опонентът ви е висок или нисък. Все още работите върху себе си.

Сега се подготвям за конкретен противник и тялото ми се оформя в съответствие с тренировките ми. Така че самото ми тяло определя теглото, размера и формата от боеца, с когото се бия,“ каза Джошуа.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *