Антъни Джошуа е готов за 12-рундова битка

Антъни Джошуа предупреди Кубрат Пулев, че битката за световната титла в тежка категория тази вечер може да приключи бързо.

Двамата трябваше да бъде разделени няколко пъти по време на напрегнатия им кантар в петък, след като шампионът на WBA (супер), WBO, IBF и IBO беше освиркван от обкръжението на българина, преди да стъпи на кантара.

„Не забравяйте, че отне много време на Тайсън Фюри да стане разрушителен,“ каза Джошуа. „Аз съм толкова разрушителен откакто започнах да се боксирам, така че просто ще си свърша работата по възможно най- добрия начин, защото първо е важно да остана шампион и, второ, да постигна победа, по какъвто и да е начин. Аз съм готов за 12-рундова битка, ако се се стигне до там, но ако пласирам точен удар и го нараня, ще гледам да го нокаутирам – няма да изпусна такава възможност.

Веднъж убиец, винаги убиец. Спя добре. Някои хора не могат да спят през нощта, защото наистина са настроени за битка, но аз би трябвало да съм истински психопат, защото спя като бебе.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *