Александър Усик: Провървя ми, че ще се бия с Антъни Джошуа

Александър Усик коментира предстоящия си двубой срещу шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа.

„Джошуа като цяло е най-готиният пич. Уау. Той победи толкова много хора. Спечели срещу Владимир Кличко, който държеше върха на тежка категория 13 или 15 години. Суперзвезда, голяма суперзвезда. Вероятно съм късметлия, защото ще се боксирам с него. Много съм благодарен, че той се съгласи на тази битка. Аз просто ще си свърша работата, това е всичко. Той ще си свърши работата, а аз – моята. Всеки си има своя работа. Всеки се наслаждава по свой начин.

Честно казано, в момента изобщо не мисля за Антъни Джошуа: какво ще използва, как ще се боксира. Остава ми малко време да завърша тренировъчния си лагер. Мисля повече за това как се чувства синът ми в училище, защото той отиде в първи клас и наистина не искаше да го прави. Той ми каза: ‘Не искам да ходя на училище, татко. Там ми е скучно.’ Но всичко е наред, той се успокои. Така че мисля повече за това, отколкото за това какво ще направи Антъни на ринга,“ каза Усик.
1 Коментар

  1. Иваил септември 19, 2021 10:10 am  Отговор

    Дано Папаченко е измислил нещо иновативно. Усик може да го достави.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *