Франк Уорън: Срещата между Головкин и Сондърс може да се проведе през есента

Промоутъра Франк Уорън, представляващ интересите на световния шампион на WBO в средна категория Били Джо Сондърс, потвърди, че в момета преговаря с представители на шампиона на WBA ( супер ), WBC, IBF и IBO и Генади Головкин за организиране на битка през есента.

Въпреки оттеглянето на Канело Алварес от реванша с Головкин, Сондърс няма да може го замени на 5 май и ще направи по график доброволна защита срещу Мартин Мъри на 23 юни в Лондон, Великобритания.

“ Разговарях с Том Лафльор за двубой между Сондърс и Головкин през есента. Битката между тях на 5 май е невъзможна, заради контузия на Бил, а Головкин не възнамерява да се бие на друга дата. Ние определено ще направим защита срещу Мартин Мъри на 23 юни. В случай на успех ние много се надяваме, че Бил ще бъде в състояние да обедини титлите в битка срещу Головкин. Това е огромна битка, която ние искаме да направим тук, във Великобритания.
 
Головкин многократно е казвал, че иска да добави колана на WBO към колекцията си, Сондърс е готов да приеме тази битка. Мисля, че не бива да имаме проблеми, на хартия тази битка изглежда брилянтна. С тази битка, Бил може да остави ярка следа в историята, аз искрено вярвам, че той ще спечели. Ако някой може да победи Головкин, това е Бил. Но първо трябва да се справи с Мартин на 23 юни, “ – каза Уорън.

https://photo.boxingscene.com/uploads/saunders-golovkin.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *