Уайлдър: Надявам се Паркър да победи, но той трябва да нокаутира Джошуа

Световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) ще стиска палци за шампиона на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) в днешния му обединителен двубой срещу шампиона на WBA ( супер ), IBF и IBO АНтъни Джошуа (20-0, 20 КО), тъй като очаква при негова победа да има по- голям шанс да проведе битка за званието на абсолютен шампион в дивизията.

“ Предпочитам да победи Паркър, “
каза Уайлдър. “ – Мисля, че ще приеме по-рано моето предизвикателство. В крйна сметка Джошуа неотдавна призна, че се страхува да не загуби. Това е цялата причина. Затова те не искат да се бие с най-опасния удряч в дивизията. И това, разбира се, съм аз, Дионтей Уайлдър. Затова ще подкрепям Паркър.

Аз казах преди и ще го кажа отново. Паркър се нуждае от победа с нокаут. Залогът е твърде голям. И Джошуа се бие в родината си, Спомнете си как реферът спря битката на Джошуа срещу Карлос Такам. Те ще направят всичко, за да запазят рекорда му. Те няма да позволят на никого да изкара пълната дистанция срещу Джошуа.

– Не може да измамите публиката. Ако Паркър надиграе Джошуа, но не спечели, феновете ще изразят своето отношение към това, което се е случило. Но ще продължа да повтарям отново и отново: Паркър се нуждае от нокаут. Това е единственият начин да премахне всички въпроси.

https://photo.boxingscene.com/uploads/parker-wilder.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *