Поли Малянаджи: Срещата между Джошуа и Уайлдър може да бъде следващата голяма трилогия в тежка категория

Бившия световен шампион в две теглови категории Поли Малянаджи смята, че битката между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър може да се превърне в следващата голяма трилогив в тежка категория от типа на легендарния сблъсък между Ивендър Холифийлд и Ридик Боу.

Малянаджи не вижда изявен фаворит в тази среща, защото смята битката между Джошуа и Уайлдър за изключително непредвидима.

“ Аз наистина искам да видя техен двубой през тази година. Това е съперничество, което може да има още два или дори три мача, като в случая на Ивендър Холифийлд и Ридик Боу. Такова съперничество може да продължи с години, така че те не трябва да се отказва след първата битка. Трудно е да се определи фаворит в тази среща, защото всеки от тях има своето предимство.

Разбира се, тук всеки тежък удар може да реши съдбата на мача. В този аспект Уайлдър изглежда за предпочитане, но не трябва да се обръща внимание на факта, че Джошуа в двете си последни битки всъщност измина пълната дистанция. Ако Джошуа достигне брадичката ви, ще заспите, „
каза Малянаджи.

На 31 март в Кардиф Антъни Джошуа победи Джоузеф Паркър с единодушно съдийско решение и добави към колекцията си колана на WBO.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *