От лагера на Паркър обвиниха рефера, че не „разбирал английски“ , Джошуа не е съгласен

От лагера на Джоузеф Паркър обвиниха Джузепе Куатароне, след загубата му от британската суперзвезда Антъни Джошуа в Кардиф, че италианецът на няколко пъти е спрял неправомерно опитите на Паркър да скъси дистанцията в битката и че „не е могъл да говори английски“ , което е попречило на комуникацията на ринга.

“ Когато рефьорът се намесваше, не го разбирахме, той не можеше да говори английски, “
– каза Паркър. “ Кевин се опитваше да му обясни как да контролира битката. „

По-късно Джошуа отрече твърденията, като каза, че двеминутният разбор в съблекалнята преди битката е бил „на перфектен английски“ и в неговите социалните мрежи това може да се види.

“ Очевидно, че когато едининият боксьор има превъзходство в разтега, неговия съперник ще се опита да скъси дистанцията, за нас беше много важно да направим това, за да можем да работим, “ – каза Бари. “ За съжаление рефера просто не ни позволи да направим това. Опитвах се да говоря с него, когато идваше при нас. Той не разбираше какво се опитвам да му кажа. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker-fight%20(43).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
6 коментара

 1. Митко април 2, 2018 2:53 am  Отговор

  Тия глупаци от лагера на Паркър така ли не се усетиха, че всичко е сценарии за закрила на Джошуа ?

 2. Георги април 2, 2018 9:42 am  Отговор

  Каква закрила? За кое по-точно го закриват? Може би за ударите които му плесна Паркър? Какво ще го защити тоя рефер, ако го преспрят на ригна?
  Точно рефера прекъсна една серия на Джошуа, дори коментаторите се чудиха в ефир какво прави тоя съдия и защо прекъсна серията … Айде стига конспирации през монитора.

  • Митко април 2, 2018 5:50 pm  Отговор

   Ами чети поста, не гледай само картинките. Съдията не ги оставяше да се бият във близка дистанция и ги разделяше, защото щангиста има предимство във ръста и по добре за него боя да мине във далечна дистанция. Съдийските карти също бяха смешни. Дадоха всички рундове за щангиста, а до 4-ти рунд нещата бяха на кантар. Предишната среща пак беше подпрян със подарен нокаут и това ако не е закрила… Прочети малко и мнения на специалисти и боксьори за мнение над съдията. Това че не виждаш по далеч от носа си е твой проблем

 3. Про - боксер април 2, 2018 10:07 am  Отговор

  Паркър така или иначе не заслужаваше тази титла. Взе я случайно подобно на Чарлз Мартин и беше ясно ,че няма да е задълго. Подобен беше и мача с Такам. Бягане от него и туктаме пускане на удари. Всъщност с нищо не заслужи победата тогава.

  • Митко април 2, 2018 5:55 pm  Отговор

   Всичко е въпрос на тактика. Гледай мача на Дортикос и Гасиев. Погледни как започна и как завърши. Такам ако не беше нокаутиран от съдията имаше своите шансове за нокаут.

 4. недко април 2, 2018 6:08 pm  Отговор

  аиде аиде..и малките деца знаеха 4е стигне ли се до то4ки…джошуа ще е победител,това го знаеха и наи големите специалисти,е хубу паркър не се представи достатъ4но 4е да му вземе титлите..ама и джошуа не го надигра… В 6-ия рунд Джошуа тръгна да бяга назад и Паркър го разклати до въжетата ,и тогава съдията реши да се намесва..защо..джошуа спе4ели основно с обсега си с пове4е джебове..но ли4и си 4е го пазят..ако имаха на4ин и КОрекорда да му запазят..но уви този път

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *