Мениджъра на Леснар: Не е тайна, че Брок иска да се върне в октагона

http://www.bloodandsweat.ru/wp-content/uploads/2018/03/4-25.jpg

Мениджъра на Брок Леснър, Пол Хеймън коментира възможното завръщане на бившият шампион на UFC в тежка категория в октагона.

“ Мисля, че не е тайна за никого, че Брок иска да се върне в октагона. Той определено възнамерява да проведе още една битка в UFC. Той позира за снимка с Дейна Уайт с тениска на UFC в офиса на прмоушъна в Лас Вегас и това не е някаква тактика за преговори, Брок иска да влезе в октагона. Това е просто факт.

 И двамата имаме няколко проекта, които ще започнем след WrestleMania, но това не означава, че Брок няма да може да запази титлата си. Той също така се би с Марг Хънт на UFC 200 и шест седмици по-късно той вече беше в основното събитие на SummerSlam срещу Ранди Ортън.

Леснар може да се състезава както тук, така и там, той го доказва от време на време. И аз бях съосновател и разработих моята агенция успоредно, откакто се завърнах през 2012 г., аз винаги работя и по други проекти, така че и двамата сме готови да работим едновременно в WWE и да участваме в други проекти.

Възниква въпросът дали той иска да се върне в октагона и да се бие? Предполагам, че той ще даде своето съгласие. Кога, срещу кого и къде? Това са само подробности. Основното е дали Брок е готов, а той очевидно е готов, “ – каза Хеймън.

Последното участие на Брок Леснар в UFC бе през юли 2016 г., на турнира UFC 200, когато той победи Марк Хънт по точки, но след края на двубоя стана ясно, че Леснар е дал две положителните допинг проби преди и след битката, вследствие на което резултат от срещата беше анулиран.

http://mmaimports.com/wp-content/uploads/2018/03/Brock-Lesnar-B-L-388x220.png

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *