Еди Хърн: Очаквайте битка на Уайлдър с Бризийл, неговите мениджъри не се харесват

Еди Хърн очаква Дионтей Уайлдър да се бие с Доминик Бризийл през лятото, а през ноември или декември ще бъде готов за £100 милионна битка срещу Антъни Джошуа.

Джошуа е готов да заложи коланите си на WBA ( супер ), WBO, IBO и IBF в битка срещу шампиона на WBC Уайлдър, но Хърн се страхува, че Уайлдър вече се е съгласил да проведе двубой срещу бившата жертва на Джошуа – Доминика Бризийл, след като той се оттегли от елиминаторен двубой за титлата на IBF срещу Кубрат Пулев.

“ Уайлдър ще се бие с Бризийл. В това няма никакво съмнение, защото IBF назначи елиминаторен двубой между Пулев и Бризийл.

Защо иначе ще се отказва? Той вероятно щеше да победи Пулев. Отговорът е, че Бризийл е получи предложение да се бие с Уайлдър

Те ще се бият през лятото и нашият двубой с Уайлдър ще се проведе не по-рано от ноември. Освен това не всичко в неговия лагер е толкова лесно. Всеки защитава своите интереси. Процесът ще бъде забавен … Той има трима мениджъри- Ал Хеймън, Шели ( Шърли ) Финкел и треньорът Джей Дис. Всички те ще обявят своите претенции по време на преговорите.

Те не се харесват взаимно. Всеки смята себе си за по-важен и по-умен от другите.

Ал си казва защо трябва да се занимавам със Шърли? Шърли казва, че има много опит, така че защо да се нуждае от него?

А треньора Дис е с Уайлдър от самото начало и си мисли: “ Защо да слушаме тези двамата? „

Аз комуникирам с хората на Ал Хеймън. Имам добри взаимоотношения с тях и можем да се разберем.

Вече работех с Хаймън. Организирахме битките с Чарлз Мартин, Доминик Бризийл, организирахме и битката между Кел Брук и Ерол Спенс младши. Лесно е да се работи с него. Той знае как се прави бизнес

Но с Шърли, аз не виждам как ще се разберем, защото не ми харесва начина по- който работи.

Всеки път, когато Шърли се появи в медиите, той започва да говори за нещо съвсем друго и просто заблуждава обществеността и усложнява привидно простите неща, „ каза Хърн.

Хърн потвърди, че битката трябва да бъде организирана до края на 2018 г., в противен случай не всички колани ще бъдат на линия и това ще намали значението на супердвубоя.

“ Ако не организираме битката до края на годината, тогава срещата ще загуби историческото си значение. За всичките три пояса ще има задължителни претендент и ще бъде невъзможно да се намери компромис, „ каза Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-breazeale.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Про - боксер април 4, 2018 9:01 am  Отговор

    Цитат :Той вероятно щеше да победи Пулев.- Еди Хърн, казваш това не защото го мислиш а защото така ти е угодно , лошото е , че много хора ще ти повярват.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *