Джоузеф Паркър срещу Разван Кожану – НА ЖИВО – ДНЕС – 13: 00 MOSCOU – 13: 00 BG – 12: 00 Europe CET – 11: 00 UK – TODAY – LIVE -Joseph Parker vs Razvan Cojanu

Този следобеде на Vodafone Events Centre в Манакау в Нова Зеландия световния шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър ( 22 – 0, 18 КО ) ще направи първа защита на своята титла. Негов съперник ще бъде румънския претендент Разван Кожану ( 16 – 2, 9 КО ) .

========================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров15 Коментара

 1. Митко май 6, 2017 2:39 pm  Отговор

  Тоя хлапак Паркър колко е зелен само…. Аз се чудя защо Бионсето иска мач със него. Уайлдър ще го нокаутира във рамките на 3-4 рунда. 🙂

 2. Митко май 6, 2017 2:41 pm  Отговор

  Треньора му така се зарадва все едно е бил Джошуа, а противника му е някакъв румънски чувал който даже и не се е готвил за срещата.

 3. Иво май 6, 2017 2:45 pm  Отговор

  Убийствена скука тоя румънец като Лърч 🙂 Паркър просто няма,сила но за,сметка на това има много скорост на мен ще ми е интересно да го видя в бой срещу друг „шампион“

 4. Найденов май 6, 2017 2:45 pm  Отговор

  Не го бях гледал тоя Румънец до сега. За мен той е откритие. Много добра поносимост на удари. Много добре подготвен кондиционно , изобщо не е безопасен. Толуп подобен на Бризлий ,но може и да е една идея по- добър.Много боксьори от топ 20 ще берат ядове с него. Мисля ,че доброволни защити срещу подобни съперници не са толкова безсмислени. На Паркър му липсва мощ и сила за да бъде конкурентен на най- добрите(Джошуа и Уайдър). Джошуа и Уайдър щяха да свалят Румънеца на пода до 6-8 рунд. Като цяло не виждам Кобрата с какво е по – лош боксьор от Паркър. Би станал много оспорван мач , само да не е в Нова Зенландия. В момента голяма част от боксовия елит са аут поради различни причини(Фюри-та , Кличко,Поветкин ,Хей)…мисля ,че е добър момент нашия да стане св. Шампион на някоя федерация.

  • Ivan май 6, 2017 2:56 pm  Отговор

   Чудя се защо не атакуват Паркър ,ами хвърлят на лъва нащо момче! Паркър не е лош но е зелен и не твори. Хвърля много удари но не прецизни там където трябва и на момента.Е това е трудното в бокса! А този си му беше неудобен за достигане в брадата. Получи се като нашия мач! Промотърите на Кобрата са лакоми и не правят нищо за публиката по техните гали! Много ме разочароват,а са млади дървари!

  • Иво май 6, 2017 3:01 pm  Отговор

   Румънеца е три нива под Вах 🙂 Михай Нистор ако го хване ще го разпилее 🙂

 5. Ivan май 6, 2017 2:47 pm  Отговор

  Слушайте стария като ви говори без да се прави на политик! Паркър е само за Кубрат!
  Онзи,другия ваш любимец ,Кинг Конг и той е в тази група. Джош е от друго измерение,й само Уайлдър представлява някаква заплаха ,едва ли не!

  • Митко май 6, 2017 2:55 pm  Отговор

   Кинг Конг не е толкова зелен като Паркър. Все пак има доста аматьорски мачове и е на близо 40 години. Приликата е може би във повечето завършващи комбинации и до там. Паркър във момента е най преодолимия шампион.

   • Ivan май 6, 2017 3:07 pm  Отговор

    Съгласен,но не е творец.Той е само един силен предвидим и еднообразен играч! Не можеш да чакаш красота от него.По трудният начин бие!Не че е толкова лош,но някои направо се изтърват с изказисите си за него,защото владеят повече това, и виждат бокса само пред носа си!
    P.s Нямам предвид тебе! Те са само двама мисля ,и са спецове в един друг сайт пълен с айде да не казвам! Иначе им имам уважение защото ги виждам че се учат макар да не падат по гръб!

    • Иво май 6, 2017 3:13 pm  Отговор

     Ти си провъзгласяй Джошуа колкото искаш той е истински творец 😀 и би кличко по лесния начин….

     • Ivan май 6, 2017 3:26 pm 

      Аз Джошуа си го превъзнасям от години и има хора които ме познават и ми го признаха като го помнят какво съм казал!
      Мисля че съм познал,и това ми носи радост!
      Както и някога по същият начин говорих за най харесваният като стил големият Холифийлд!
      Какво повече да ме радва! За Братята пак го казах като гледахме големият мач с Ленъкс.Л
      И той разбра че идваше нова ера в бокса,както и сега! Всеки голям шампион има свой стил и никой не прилича на друг! Може само да напомня!

  • Иво май 6, 2017 2:58 pm  Отговор

   Винаги е хубаво да чуем мнението на кажуал феновете 🙂

 6. ludmil май 6, 2017 3:01 pm  Отговор

  Донован Денис свали румънеца във втория рунд:)) Аз отдавна казах, че Паркър трябва да смени Бари. И сега му е времето да го направи. Със сигурност имаше и подценява от страна на Паркър, едно е да се бие с Кожану друго с Уайлдър. Мотивация и концентрацията ще се по- големи. Не знам кой какъв мач с Белю бълнува, но Паркър трябва да направи задължите;на защита срещу Хюи Фюри.

  • Ivan май 6, 2017 3:15 pm  Отговор

   Съгласен с теб! Хем и малкия Фюри да нагази
   по надълбоко и да се понаучи!

 7. Иво май 6, 2017 3:03 pm  Отговор

  Уайт и той се надъхал в студиото на скай говори за големи битки пък си избра Вах а той там очаквам да изглежда по зле от Паркър тук….

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *