Джарел Милър: Заспах по- време на битката на Джошуа, децата ми също

Американския претендент в тежка категория Джарел Милър (20-0-1, 18 КО) се надява да стане следващият опонент на световния шампион на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) и очаква да се бие с него, ако британеца направи дебют пред американска публика.

Милър не е останал впечатлен от представянето на Джошуа при победата му по точки над Джоузеф Паркър в събота в Кардиф, Уелс.

“ Джошуа не е толкова мощен, колкото си мисли. Не ми хареса битката му с Паркър. Заспах, докато гледах и децата ми ме събудиха, а след това те заспаха, и после аз ги събудих. Мислех, че Паркър спечели мача, но британските фенове няма да се съгласят с това. Паркър хвърли повече удари и беше по-активен.

Паркър не е най-мощния в тежка категория, но успя да създаде много проблеми на Джошуа. По- дяволите, ще приветствам Джошуа в Ню Йорк. Нека направим тази битка. Той подценява американските боксьори, защото има лесен опит от битката с Чарлз Мартин. Това е нелепо. С кого се бих аз, за да заслужа шампионски двубой и с кого се би Антъни Джошуа? Това е смешно, “ – каза Милър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker-fight%20(10).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *