Дейна Уайт: Не знам дали Конър Макгрегър няма проблеми с наркотиците

https://fightnews.info/img/pages/36627_resize(602-412-1).jpg

Президента на UFC Дейна Уайт е изключително разочарован от поведението на най- голяма звезда на своята организация Конър Макгрегър, който вчера заедно със свои съратници атакува транспортния автобус на участниците в неделния турнир UFC 223 в който се намираше Хабиб Нурмагомедов. В следствие на невъздържаното му поведение няколко битки в шоуто бяха отменени, а Майкъл Киеза и Рей Борг получиха травми.

Уайт стигна до там, че дори се зачуди дали Макгрегър не употребява някакви наркотици.

“ Искате ли да имате някакви отношения с Конър Макгрегър точно сега? Искате ли да интервюирате този човек и да си купите битките му? Искате ли? Не мисля, че някой иска това точно сега. Не. Мисля, че сега всички са доста отвратени от поведението на Конър Макгрегър.

Вижте, ако не харесвате Хабиб и това, което се е случило или каквото и да било, тогава бийте се с него. Можете да влезете в октагона и да го направите законно. По дяволите, бихме могли да говорим и да направим битка между Конър и Хабиб след битката с Холоуей. Бихте могли да направите каквото пожелаете с Хабиб в границите на правилата на смесените бойни изкуства.

А не да вземете тридесет шибани приятели и да дойдете тук и да направите това, което направихте днес? Отвратително е. И не мисля, че някой ще стане голям фен Конър Макгрегър след случилото се.


Не знам дали той не употребява наркотици и какъв е проблема му. Не знам. Но да дойдеш и да направиш това и да се държиш така … Говорим за човек, който има бебе. Току- що му се роди дете. Това ли е начина, по който трябва да се държите? Имате малко дете у дома. Както и да е… „
каза Уайт пред медиите.

https://fightnews.info/img/pages/36111_resize(602-412-1).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *