Били Джо Сондъръс: Канело беше хванат, той е абсолютен измамник и истински лъжец

Световният шампион на WBO в средна категория Били Джо Сондърс отново потвърди желанието си да обедини дивизията и предложи на „измамника“ Саул „Канело“ Алварес някои съвети за отслабване.

Алварез трябваше да проведе реванш с Генадий Головкин на 5 май, но даде положителна допинг – проба за наличието на забраненото вещество кленбутерол с което предизвика сериозното неодобрение на Сондърс.

“ Канело беше хванат и мисля, че той е абсолютен измамник и пълен лъжец. Край на историята. Няма никакво оправдание. Той се опита да извърти най- стария познат номер и това беша наистина глупаво. Той трябва да получи продължително наказание да не се боксира заради това, което направи.

Като циганин винаги съм се хранел от земята. Зайци, катерици, всякакви животни – храня се с всичко, което намеря сгазено на пътя – ям всичко и няма шанс месото ми да бъде „занърсено“ , както твърди той за неговото в Мексико, защото е взето направо от пътя. Както и да е той е лъжец.

Аз съм се бил с много противници на Головкин, така че може той да се бие с моите. Бих искал да имам предимство в тази битка, но също така от детството си мечтая да проведа обединителен двубой във Вегас. Това би било страхотно. Искам битка с Головкин, другите не са ми интересни, „ каза Сондърс.

Били Джо Сондърс ще защитава своята титла на 23 юни срещу Мартин Мъри.

https://photo.boxingscene.com/uploads/saunders-canelo_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *