Ал Якуинта: Раполагам с пет рунда, за да се разбера с Нурмагомедов

Ал Якуинта възнамерява да се възползва от възможността да стане шампион на UFC в лека категория и да победи Хабиб Нурмагомедов в мача утре. 30-годишният американеца заяви, че това е шампионски двубой, въпреки че според решението на Атлетическата Комисия на щата Ню Йорк той няма да бъде шампион, ако победи.

“ Аз все още не осъзнавам напълно какво се случва във момента. Такава възможност се дава веднъж в живота и не мога да я изпусна. Благодаря на Хабиб, че той се съгласи да остане в битката. Аз винагил съм търсил възможност да се изкача на върха. Винаги съм бил в готовност и съм чакал своя миг.

Нурмагомедов е страхотен боец, най-добрият в своята област, но разполагам с пет рунда, за да се справя с него. На сутрешният кантар, аз показа 70, 4 кг, но с дрехите, с които стоях на кантара, тежах повече тези прословути 0.100 гр. Това е наистина шампионска битка, въпреки че официално тя няма такъв статут за мен, „, каза Якуинта.

Ал Якуинта стана третия съперник на Хабиб Нурмагомедов на UFC 223, след оттеглянето на Тони Фъргюсън (травма на коляното) и Макс Холоуей (проблеми със свалянето на килограми).

https://fightnews.info/img/pages/36903_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *