VADA: В момента Канело не участва в нашата програма
Президентът на Доброволната Антидопингова Агенция ( VADA ) д-р Маргарет Гудман заяви, че Канело Алварес, който вчера беше наказан от Атлетическата Комисия на щата Невада ( NSAC ) за шест месеца, понастоящем не е записан в съвместната им програма с WBC за целогодишен допинг- контрол.

Не е известно защо Алварес, който даде две положителни допинг- проби, не участва в проверките на VADA, които трябва да се провеждат през цялата година въпреки факта, че не се готви за битка.27-годишният Алварес твърди, че положителните му проби се дължат на наличието на кленбутерол в месото, което е често срещан проблем в Мексико. Председателят на NSAC Антъни Марнел III грубо отговори на обяснението на Алварес:

“ Моите правила са ясни, “ каза Марнел. “ – Не ме е грижа от оправданието, че кучето ви е изяло домашното. Не ме интересува, ако сте яли заразено месо. Не ме интересува, ако сте купили лош продукт. Вие сте отговорни за това, което влиза във вашия организъм. Точка. „

Наказанието на Канело Алаварес влиза в сила от датата на първата му положителна проба – 17 февруари. От лагера на мексиканската суперзвезда вече дадоха да се разбере, че той ще се завърне на ринга на 15 септември в Лас Вегас, Невада.

https://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-cotto-final%20(5).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Георги април 19, 2018 9:27 am  Отговор

    Евала на прецедателя! Надявам се все така занапред да се отнасят към всеки, който ползва забранени вещества.

  2. Iavor април 19, 2018 11:10 am  Отговор

    Малко е наказанието. Ма нали е суперстар.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *