USADA: Брок Леснар се върна в програмата за допинг- контрол и ще може да се бие през януари
Американската Антидопингова Агенция (USADA) официално обяви, че бившият шампион на UFC в тежка категория Брок Леснар се е върнал в програмата за допинг-контрол, като в случай на успешно преминаване на проверките ще бъде в състояние да проведе следващата си битка през януари 2019 г.“ След получаване на уведомление за намерението на Брок Леснар отново да се състезава в UFC, на 3 юли USADA върна този боец в басейна за тестване. След изтичане на шест месеца и четири дни от наказанието на Леснар, той ще може да вземе участие в битки. Това ще стане възможно след 8 януари, 2019, ако през този период Леснар се съобрази с анти-допинговата политика на UFC, „ се казва в изявлението на USADA.

След победата на Даниъл Кормие над Стипе Миочич на турнира UFC 226, където завоюва титлата на UFC в тежка категория, Брок Леснар влезе в октагона и предизвика новият шампион.

Битката между Леснар и Кормие може да се превърне в най-доходоносното PPV-събитие в историята на UFC, но всичко зависи от едногодишното наказание на Брок, от което на 40-годишният боец му остават още шест месеца и четири дни.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *