UFC направи изявление във връзка с вчерашния скандал с участието на Макгрегър

https://fightnews.info/img/pages/36848_resize(602-602-4).jpg

UFC направи официално изявление във връзка с вчерашният скандал в Barclays Center, където Конър Макгрегър и членове на екипа му нападнаха автобус, в който имаше няколко участника от предстоящия турнир UFC 223.

“ По време на вчерашното медийно събитие в Barclays Center, което беше част от промоцирането на турнира UFC 223 Конър Макгрегър и Артьом Лобов, придружени от няколко човека влязоха в сградата. Тази група от лица, подложи на вандализъм автобус, в който имаше няколко участника в предстоящото събитие.

Полицейският управление в Ню Йорк бе незабавно уведомено за случилото се и понастоящем се провежда разследване. UFC работи в тясно сътрудничество с Атлетическата Комисия на щата Ню Йорк, правоохранителните органи и „Барклис център“. Всички страни работят заедно, за да осигурят адекватни мерки за сигурността на феновете и спортистите.

Организацията счита, че инцидентът е напълно неприемлив и планира да накаже участниците в тези незаконни действия. Артьом Лобов е отстранен от участие в турнира UFC 223, и всички, които участваха в това престъпление, няма да са добре дошли на церемонията по претеглянето и на турнира в събота, “ – се казва в изявлението.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *