IBF няма да поставят „краен срок“ на Антъни Джошуа да направи задължителна защита срещу Кубрат Пулев

От Международната Боксова Федерация (IBF) заявиха, че няма да поставят „краен срок“ на Антъни Джошуа да защитава титлата си.

Джошуа, който притежава световните титли на IBF, WBA (супер) IBO, WBO, трябваше да се изправи срещу задължителния претендент на IBF Кубрат Пулев на 20 юни на стадион „Тотнъм Хотспър“ в Лондон.

Срещата беше отложено поради пандемията на коронавирус.

В момента няма конкретна дата или място за двубоя с Пулев – въпреки че има някои кандидати, като Близкия изток и Хърватия.

Поради продължаващата пандемия, в момента IBF в момента да поставя задължителен срок.

„Имайки предвид настоящите обстоятелства, ще проявим съоборазителност. В момента е трудно да определим краен срок за задължителна защита. Всички работят усилено, за да възродят отново бокса и да се надяваме, че скоро всичко ще се оправи,“ направиха изявление от IBF.
3 коментара

  1. ivan юни 20, 2020 3:51 pm  Отговор

    цирка продължава както обикновен

  2. k юни 21, 2020 11:32 am  Отговор

    чудесно инфо за Българските любимци на Негъра. Как не го виждат този страхливец. Това ли е поведението на ШАМПИОН. Кобрата не просто ще го бие. Имам чувството, че ще го унижи на ринга.

  3. недко юни 21, 2020 2:09 pm  Отговор

    анди ако не е мързелив,ще го бие пак,даниел дюбоа ще го бие след време,ако се срещнат…имам чуството че и милър щеше да го бие,а за усик хммм,залагам че ще го надиграе,защото тои след всеки изминал рунд става все по добър и нападателен и настоятелен,докато джошуа е обратната,няма кои знае какво кардио.След срещата с Кубрат,ако нашия го бие..то това ще му е края на кариерата,сега се държи защото има много хора покраи него които го гледат като писано яице,защото тои е им е златната кокошка…но паднели сега,много хора ще му обърнат гръб..и това ще му е края

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *