+ 16 Къртис Стивънс – все още се чудя, откъде, по дяволите се взе Тейлър

Когато беше запитан кого измежду Сам Солиман и Джърмейн Тейлър, смята, че ще спечели срещата, която трябва да се състои на 8 Октомври за световната титла на IBF в Средна категория. Къртис Стивънс заяви, че все още не може да проумее, как е станал възможен този двубой, след като дори не е бил заплануван.

“ Нямам никаква идея откъде по дяволите се взе Джърмей Тейлър.“ – започна, както винаги пиперливия Стивънс. “ Ал Хеймън успя да уреди тия простотии. Тая говнария трябва да бъде спряна. Наистина все още не мога да проумея откъде се взе Тейлър. Когато чух, да обявяват срещата ( Сам Солиман – Джърмейн Тейлър ), яз си казах – Мамка му, какво става? Кой уреди тоя скапан двубой? Всъщност, колко ли пари са вложени в тази лайнария? Просто някой дойде отнякъде и организира срещата. Това наистина вече трябва да престане. Как по- дяволите този пич ще се бие за титлата, след като дори не е участвал в елиминаторен двубой. Мамка му.“

Влиятелния и загадачен Ал Хеймън е съветник на бившия неоспорим световен шампион в Средна категория Джърмейн Тейлър, който няма победа над някой от топ 10 от 2007 г, когато победи Кори Спинкс.

Къртис Стивънс ( 27-4, 20 KO ) ще се бие с Хасан Н ’ Дам ( 30-1, 18 KO ) на 1 Октомври в Санта Моника, Калифорния в елиминаторен двубой на IBF, като победителя ще стане задължителен претендент на спечелия пояса измежду Сам Солиман и Джърмейн Тейлър.

Въпреки че Стивънс не счита, че Тейлър заслужава да се бие за титлата, той смята, че неговият лиценз трябва да бъде подоновен, въпреки проблемите с правосъдието, които има. Тейлър е обвинен в нападение и домашно насилие първа степен след стрелба срещу своя братовчед, случила се на 26 Август в неговия дом.

“ Първо аз съм момче от улицата, но от това което чета, знаете ли какво мисля? “ – казва Стивънс. “ Че и в моята къща да се вмъкне някой тарикат, и аз ще го гръмна. Тейлър е невинен до доказване на противното. Нека да му разрешат да се бие. Нека дори да спечели. Тогава ще му скъсам задника и ще го пенсионирам окончателно.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *