Дионтей Уайлдър: Не вярвам, че Тайсън Фюри е имал COVID

Дионтей Уайлдър признава, че не може да контролира световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри и неговия екип, но изрази скептицизъм по отношение на заболяването на Фюри от COVID-19 заради което техния реванш беше отложен през юли.

„Не мога да контролирам какво да правят,“ каза Уайлдър. „Не мога да контролирам дали това е лъжа или е истина. Разбирате ли ме за какво говоря? Защото не вярвам в нищо от онова, което правят. Всеки, който избягва реванш от юли, всеки, който е платил стотици хиляди долари, за да не се бие, не може да вярвате на такъв човек. Разбирате ли? Те се опитват да избягат от реванш – аз бягам към него. Когато е така, не може да вярвате на нищо. Честно казано, не вярвам той да е имал COVID. Погледнете поведението му. Вижте какво прави. Ходи по разни места и подобно нещо. Той определено не се държи нормално.

Единственото нещо, което ме разстройва, е, че в Щатите има толкова много хора, дори членове от моето семейството, които са боледували от COVID и всъщност колко са починалите от тази гадост. За да може някой да се подиграва със заболяването, не го приемам леко. В това няма нищо забавно и не бива да се шегувате. Всеки, който е имал любим човек и той е боледувал или е починал от коронавирус, го приема сериозно. Наистина не вярвам, че той го е имал. И много други хора също не вярват в това.“1 Коментар

  1. k септември 14, 2021 2:29 am  Отговор

    Не обичам Биоонсе , но е прав. 2 години фюри държи този колан. Това е безумие. Дано …

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *