Франк Уорън: Чисора трябва да ми целуне задника

Франк Уорън отвърна на критиките на Дерек Чисора, като каза, че бившият претендент за световната титла в тежка категория трябва да му целуне задника зараду всичко, което е направил за него в кариерата му.

Чисора нарече Уорън „динозавър“ и го посъветва да се пенсионира.

Двамата работиха заедно преди години.

„Аз ли съм динозавър? Този динозавър ще бъде тук със своя шампион в тежка категория Даниъл Дюбоа, докато Чисора ще е напълно и безвъзвратно изчезнал,“ каза Уорън пред IFLTV.

„И Чисора и Дейвид Прайс отхвълиха възможността да се бият с Даниъл Дюбоа. В техния двубой единия от тях ще загуби и това може да бъде край на кариерата му.

Бъдещето на тежка категория е с динозавъра. Ето с кого е той. Този динозавър ще се задържи малко по-дълго, така че Чисора не трябва да се притеснява за мен. Колкото до безумните му коментари, каквото-такова.

Той наистина трябва да дойде и да ми целуне задника заради онова, което направих за него в кариерата му. Но това е друга история.

Не обръшам никакво внимание на безумните му изказвания. Не знам за какво го прави. Направих предложение на мениджъра му Дейвид Хей за двубой с Джойс. „
3 коментара

 1. Васил октомври 16, 2019 12:47 am  Отговор

  Прав е Франки

 2. k октомври 16, 2019 1:05 am  Отговор

  Какъв е този Чисора? 9 загуби, а тука го коментираме все едно е … Кобрата падна 1 път и стана най-омразният боксьор, а този с мръсните приоми …
  Естествено че Уорън е прав. Чисора е малко над средното ниво, но не и велик боец. Нищо специално. Помня как Пулев си го поотупа и си взе мача. Само 9-ят рунд бе критичен. Дори допинга Уайт го би тъпо и лежерно.

 3. Ангел октомври 16, 2019 2:57 am  Отговор

  Чисора е прав. Уорън вместо да вдига нивото на опонентите на Дюбоа, след сравнително „добрия“ мач с Нейтън Горман, той го върна към чувалите. Върхът беше тоя ганаец, който като е отишъл в Лондон сигурно за пръв път е видял по-високи от три етажни сгради! Уорън май се надява да живне малко от мача на Фюри с Уайлдър, ама дали ще има такъв мач?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *