Кубрат Пулев прие да участва в елиминаторен двубой срещу Дилиън Уайт

Кубрат Пулев е приел да участва в елиминаторен двубой за титлата на IBF в тежка категория срещу Дилиън Уайт и ще бъде готов да се бие с него през юни, каза промоутъра на българският боксьор Нисе Зауерланд.

IBF нареди на Пулев да се бие с Уейт, като победителят ще стана задължителен претендент за колана на Антъни Джошуа, който победи по точки Джоузеф Паркър в обединителн двубой в събота в Кардиф, Уелс.

Зауерланд потвърди, че Пулев отново иска да получи възможност да се бие с Джошуа, след като се оттегли от планираната битка между двамата през октомври и се надява да постигне споразумение с промоутъра на Уайт Еди Хърн.

“ Надявам се, че Дилиън ще приеме участие в този двубой, ние го направихме, “ каза Зауърланд за Скай Спортс. “ Ние приемаме ситуацията и сме готови да се бием.

Работим успешно с Еди от няколко години, той е най- откритият човек, с когото сме работили, и вярваме, че ще се разберем. Мисля, че това ще бъде сравнително лесно.

Всеки иска да се бие с Джошуа в момента. Всеки иска да се бие с Дионтей Уайлдър. И двамата са световни шампиони, те заслужават да бъдат световни шампиони, но и двамата имат слабости, както видяхме. В момента тежка категория е едно вълнуващо място.

Брат ми ( Кале Зауерланд ) вече разговаря с Еди, както и аз, „ – каза Зауръланд. “ Доброто в този случай е, че и двамата боксьори имат търговска стойност.

В България Кубрат е национален герой, който разпродава 20 000 билета, когато той се бие. Дилиън очевидно пълни O2 Арена, а и е интересен боксьор сам по- себе си.

Залогът пред тези двама големи боксьори е не само търговският интерес, но и двубоят за световната титла срещу Антъни Джошуа. В IBF не се шегуват със задължителните претенденти. Ако стигнете до мястото на задължителен претендент, вие сте задължителен.

Битката определено може да се проведе през юни, Кубрат отново тренира, той се възстанови от контузията и е готов да се върне.“

“ Дилиън израсна като боксьор, „ каза още Зауерланд. “ Откакто той се би с Дерек Чисора, той се усъвършенства. Срещу Роберт Хелениус може би не беше най- доброто му представяне, но Хелениус все още е добър боксьор, а срещу срещу Лукас Браун се представи страхотно. Но Кубрат не е Лукас Браун или Роберт Хелениус. Вярвам, че неговата класа е различна. “

http://e2.365dm.com/17/09/16-9/20/skysports-kubrat-pulev-boxing_4092597.jpg?20170905155836

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *