Шели Финкел: Дионтей Уайлдър все още иска да се бие с Тайсън Фюри

Дионтей Уайлдър ще се изправи срещу Тайсън Фюри за трети път „по всяко време, на всяко място“, твърди комениджъра на американеца Шели Финкел.

„Бронзовият бомбардировач“ активира клаузата за реванш, след като загуби от Фюри през февруари, първото поражение в кариерата му, но третият мач беше отложен поради възразиралата се пандемия от коноравирус.

Тъй като екипът на Тайсън Фюри твърди, че клаузата е изтекла този месец, „Циганският крал“ избра алтернативен вариант и изрази желание да се бие в Обединеното кралство през декември, но Финкел настоява, че Дионтей Уайлдър все още иска да се реваншира за загубата си по-рано тази година.

„С Дионтей бихме искали да проведем следващата битка, както беше планирано, срещу Фюри,“ каза Финкел пред ESPN. „Ще се бием с него на всяка дата, на всяко място.“

Но копромоутъра на Тайсън Фюри Боб Аръм твърди, че Дионтей Уайлдър е изпуснал своя шанс и планира да организира двубой на Фюри с другия му копромоутър Франк Уорън на 5 декември в „Роял Албърт Хол“ в Лондон, Англия.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *