Шанън Бригс: Битката ни с Майк Тайсън ще е най- голямата битка в историята на старците

Шанън Бригс заяви, че има инвеститори, заинтересовани да организират демонстративен двубой между него и Майк Тайсън.

Според Бригс бившите шампиони в тежка категория са решение да участват в демонстративен двубой, който би помогнал за набирането на средстава за финансиране на боксова зала в Браунсвил, квартал в Бруклин. Бригс, който отдавна е посочил Тайсън като вдъхновение да започне боксовата си кариера, и с когото са приятели, са от Браунсвил.

Бригс обясни плана си по време на неотдавнашната си поява в „Шоуто на Ак и Барак“ по SiriusXM.

„Това ще е най-голямата битка в историята на старците,“ каза през смях Бригс.

„Битката ще е благотворителна. Ще е забавно. Ще се забавляваме. Ще се поразкършим. Но говорим за Майк Тайсън. Той може да превърти. Може да се получи късо съединение. Когато гонгът удари, той може да реши да направи нещо друго. Той удря силно, така че може да ме удари и да ми счупи ребрата или да направи някаква друга глупост. Трябва да съм напълно подготвен, ако това се случи.

Той е Майк Тайсън. Обичам Майк. Той луд. Той може да откачи и да ме изяде с парцалите. И тогава всички ще кажете, ‘Ей, погледнете го, той е готов за Уайлдър.’ Не знаем как Майк Тайсън ще се представи срещу топ боксьор от тежка категория. Ще го разберем чак след демонстративния двубой. Тогава ще узнаем какво е останало от шампиона.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *