Хюи Фюри победи Мариуш Вах с единодушно решение

Преди няколко минути на „Уембли Арена“ в Лондон приключи двубоят между двамата бивши претенденти за световната титла в тежка категория Хюи Фюри и Мариуш Вах, който беше спечелен от Фюри с единодушно решение.

Като се има предвид стила и на двамата боксьори, беше трудно да се очакват фойерверки на ринга от тях. В първият рунд Фюри и Вах действаха от дистанция, едва в неговият край си размениха удари. Фюри пое инициативата, докато Вах понякога нанасяше точни удари на контраатака. И на двамата обаче им липсваше ударна мощ, за да се наранят.

След няколко скучни рунда, Фюри избухна неочаквано в началото на четвъртият рунд, обстрелвайки Вах близо до въжетата. Двамата обаче си сблъскаха главите и британецът получи тежка аркада на лявата вежда. Виждайки кръвта на опонента си, Вах леко се активизира, но Фюри без проблеми остана на дистанция.

През втората половина на двубоя Вах видимо се умори, но Фюри действаше твърде монотонно, дори не се опитваше да насочи атаките си в тялото на поляка. Вах продължи да върви напред до последно, въпреки факта, че изяждаше ударите на противника си.

Хюи Фюри направи достатъчно, за да спечели с 100-90, 100-90 и 99-91 , но едва ли убеди някого, че е способен отново да стане претендент за титлата.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *