Хюи Фюри нокаутира Крис Норад във втория рунд
Преди малко в Victoria Warehouse в Манчестър, Англия бившият претендент за световната титла в тежка категория Хюи Фюри (22-2, 12 КО) нокаутира канадецът Крис Норад (17-1, 8 КО) във втория рунд.Това беше първият мач за Фюри, след загубата му с единодушно решение от Кубрат Пулев в елиминаторен двубой на IBF през октомври миналата година. По- време на този двубой британецът получи тежка аркада, която го задържа извън ринга няколко месеца.

Фюри тръгна напред от самото начало на битката срещу Норад. Той се движеше бързо на ринга, работеше с джеба си, нанасяше удари в главата на канадецът, обработваше тялото му, пресира го и го накара да отстъпва назад. Норад не направи нищо смислено в срещата.

Във втория рунд Фюри продължи да диктува събитията на ринга. В края на рунда той натисна противника си близо до въжетата и след няколко удара точни удара Норад се озова на платнището. Той успя да се изправи на „9“ и изрази желанието си да продължи срещата, но реферът, въпреки факта, че Норад не изглеждаше сериозно наранен, реши да прекрати двубоя.

1 Коментар

  1. Гошо май 26, 2019 2:54 am  Отговор

    Този Норад когато клекна го играеше в стил Дину заради удара в тила, а реферът спря излишно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *