Хюи Фюри е готов да проведе реванш с Кубрат Пулев
Хюи Фюри е готов да проведе реванш с Кубрат Пулев.Пулев победи Фюри с единодушно решение в елиминаторен двубой за световната титла на IBF в тежка категория през октомври миналата година.

24-годишният британец обясни, че е загубил от българина зарази аркадата на лявото си око, която получи месец преди срещата и която се отвори във втория рунд на битката им в София.

„Имах малшанс срещу Пулев заради аркадата, която получих, но всичко се случва по причина. За щастие още съм млад и всичко е поправимо. Работя и тренирам, за да изчистим грешките, които съм допуснал.

Всичко вървеше страхотно месец преди мача с Пулев, когато получих аркада, която така и не зарасна. Можех да се оттегля, но реших да не го правя, за да не загубя полицията си в IBF. Всичко се промени заради тази аркада. Но натрупах сериозен опит.

Вярвам, че съм по-добър от Пулев, но нямаше как да покажа най-доброто от себе си, защото, вместо да следвам плана, трябваше да атакувам като маниак заради аркадата и той се възползва. В мен настъпи паника, не подходих внимателно, а просто бях притеснен, че може да прекратят мача заради раната.

Това със сигурност оказа влияние върху резултата. Готов съм да се изправя отново срещу него. Нямам проблеми нито с Пулев, нито с когото и да е от топбоксьорите. Само кажете и още утре излизам на ринга“, коментира Хюи Фюри.

Кубрат Пулее ще се върне на ринга на 23 март в „The Hangar“ в Коста Меса, Калифорния, САЩ. Тогава той ще проведе двубой с румънеца Богдан Дину.

1 Коментар

  1. Найденов март 16, 2019 8:33 am  Отговор

    Не знам… на мен всичкото това говорене ми звучи като объркана мисъл и бъртвежи на объркан пъпчив тийнейджър… Не приемам на сериозно цялата тая шитня и простотия…
    Това момче ми се струваше по балансирано от братовчеда ….но…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *