Хулио Сезар Чавес мл – рано или късно ще се бия с Головкин

Мексиканската звезда Хулио Сезар Чавес мл ( 48 – 1 – 1, 32КО ) е сигурен, че рано или късно ще се състои среща между него и световния “ супер “ шампион на WBA / IBO в Средна категория Генадий Головкин ( 30 – 0, 27 КО ).

Припомняме, че преди няколко месеца имаше преговори между двата щаба, но не се стигна до споразумение, тъй според Хулио договорът му с Топ Ранк ( негови промоутори ) бе изтекъл.
Но Боб Аръм ( изпълнителен директор на Топ Ранк ) твърди, че младия Мексинец има договорни отношения с тях до 15 Октомври, 2015.

“ За да се осъществи такава среща ( срещу Головки ) всички трябва да бъдат съгласни и доволни с условията, но от Топ Ранк настояват, че имам договор с тях. Аз искам да се бия с Генадий, но също така трябва да мисля и за своето бъдеще. ( според слуховете Младши иска да подпише договор с влиятелния съветник Ал Хеймън ) – казва Хулио. “ Срещата с Головкин може да стане в края на тази или през 2015 година. Всички искат да видят такава среща. Наистина имам огромно желание да се бия с него. Но докато имам проблеми с Топ Ранк отностно своя договор, това няма как да се случи.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *