Хулио Сезар Чавес мл продължава да твърди, че договора му с Топ Ранк е изтекъл в края на Септември

Бившия световен шампион в Средна категория Хулио Сезар Чавес мл твърди, че е свободен агент и вече може да преговаря за евентуални срещи. Мексиканската звезда продължава да настоява, че договора му с Топ Ранк е изтекъл в края на Септември.

“ Казаха ми, че моя договор вече е изтекъл в края на Септември.“ – каза Хулио Сезар Чавес мл. “ Имам оферти да се бия с Карл Фроч или във Великобритания или в Америка. Както и да се изправя срещу победителя измежду Генадий Головкин и Марко Антонио Рубио. Дори имам предложение да се бия срещу Флойд Мейуедър на 71, 6 кг. Сега просто ще трябва изчакам, за видя какво ще се случи.“

Даниел Петрочели, адвокат на Топ Ранк, заяви, че боксьорът дава невярна информация. От Топ Ранк твърдят, че Хулио Сезар Чавес мл има договор до Април 2016. В няколко интервюта изпълнителния директор на Компанията Боб Аръл настоятелно твърди, че Младши им дължи среща и трябва да изпълни своето задълeжние.

“ Информацията не е вярна. Хулио Сезар Чавес мл има договор с Топ Ранк до края на Април, 2016. Ние сме завели дело срещу него преди два месеца в Окръжния съд на Невада“ – каза Петрочели.“ Той и неговия адвокат оспорват нашия иск. Не ни остава нищо друго освен да изчакаме решението на съда.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *