Хосе Луис Кастиьо – критиката не ме притеснява

Почти всички фенове посрещнаха с неодобрение новината, че 40 годишния бивш световен шампион Хосе Луис Кастиьо ( 66 – 12 – 1, 57 KO ) ще бъде следващия съперник на бившия първенец на WBO в Лека Полусредна категория Руслан Проводников.
Двамата ще се бият на 20 8 Ноември в Русия.

Кастиьо, някогашно страшилище, осъзнава, че ще бъде аутсайдер в срещата си срещу Проводников, който желаеше да се бие срещу съперници с по- добра статистика, но това не се случи. Кастиьо направи две срещи през тази година срещу слаби опоненти, които нокаутира лесно.

“ За добро или лошо винаги ще има критика. Избрах тази среща, защото това е моята работа. Защото искам да изиграя срещата на годината, защото ще ми платят добре, защото ще бъда добре подготвен.“ – каза Кастиьо.

“ За мен тази среща ще бъде решаваща за моето бъдеще. Ще вложа всичко от себе си в залата. Ако спечеля, ще покоря света. Ако загубя ще бъде от класен съперник, но ще го направя с високо вдигната глава. Руслан е много корав боксьор, който наказва всяка грешка. Ще дам всичко от себе си, за да спечеля. Вече имаме устно споразумение, но се надявам да подпиша и договора до края на седмица.

“ Загубих няколко срещи заради лични проблеми. Чувствам се добре физически и психически. Чувствам се отпочинал и възстановен. Критиката ще ме мотивира, за да се представя добре. Искам да тренирам и да спечеля. Имам чудесна възможност пред себе си. С мисълта за победа, ще отида в Русия и ще изненадам всички.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *