Хорхе Масвидал: Напълно сериозно искам да се пробвам срещу Канело

Някои хора смятаха, че звездата на UFC Хорхе Масвидал се шегува, но той наистина желае да се бие с Канело Алварес.

На 2 ноември и двамата постигнаха победи. В MGM Grand в Лас Вегас, Невада Канело нокаутира Сергей Ковальов в единадесетия рунд, за да завоюва световната титла на WBO в лека тежка категория, докато Масвидал спря Нейт Диаз в основното събитие на турнира UFC 244 в Madison Square Garden в Ню Йорк.

Масвидал смята, че ще бъде равностоен на Канело на боксовия ринг.

„Напълно сериозно искам да се пробвам срещу Канело Алварес. Дайте ми шанс, и аз ще разкрия таланта си. Имам чувството, че мога да шокирам света. Канело по-добър боксьор ли е от мен? Дали нанася десет хиляди джеба повече от мен, защото прави това от сутрин до вечер: Да, той е по-добрият боксьор,“ каза Масвидал пред Ариел Хелани.

„Но мога ли да внеса на ринга някои елементи, с които боксьорите не са свикнали, и са позволени в бокса и да разстроя напълно играта на Канело? По- дяволите, да, човече. Аз съм естествено по-едър пич. Удрям като шибан камион. Ако имам боксови ръкавици, няма да се страхувам да си счупя ръката, така че ще удрям още по-силно. Чувствам, че бих могъл да съм истинска заплаха в бокса,“ каза Масвидал.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *