Хорхе Арсе – ако загубя от Гонзалес, приключвам с бокса

Легендарния Мексиканец Хорхе Арсе ( 64 – 7 – 2, 49КО ) е готов да влезе и в огъня срещу своя сънародник световния шампион на WBC в категория Перо Джони Гонзалес ( 56 – 8, 47КО ) , за да спечели.

Двамата ще се бият на 4 Октомври в родното място на Хорхе Лос Мочис, Синалоа, Мексико.
Но това не притеснява Арсе, защото той е безстрашен и страховит като тигър, който се подготвя за война, която ще се помни дълги години.

“ Прекалено много пъти съм се намирал в такава позиция, за да се притеснявам. Не усещам никакво напрежение върху себе си.“ – казва Арсе.

“ Ще се бия срещу един от най- големите удрячи, който е трениран от великия Игнасио Беристайн, но аз съм тигър, който винаги се бие здраво и ще видим дали Джони ще може да подържа моето темпо.“

“ Казват, че аз се бия само и единствено заради парите. Но това не е вярно. Знам, че мога да победя Гонзалес и да стана за шести път световен шампион. Именно това е причината, да искам тази среща. За съжаление, дори и да спечеля, моето бъдеще е несигурно. Аз се бия единствено заради своята чест. Ако загубя, ще приключа с бокса.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *