Хасим Рахман: Майкъл Хънтър е най-добрият боксьор в тежка категория

Американският претендент в тежка категория Майкъл Хънтър в момента се намира във впечатляваща серия от четири поредни победи, като в две от тях той успя да спечели две титли и двете под ръководството на бившият двукратен световен шампион Хасим Рахман, който е негов треньор от октомври 2018 г.

Според бившият Рахман Хънтър може да постигне сериозни успехи.

„Майкъл Хънтър е най-добрият боксьор в тежка категория в света. Той е побеждавал всеки американски боксьор в кралската категория от 2008 до 2012 година. Майкъл има характер, бързина, естествени данни и подценена ударна мощ, които ще го направят световен шампион. Освен това, той е бил на един ринг с Тайсън Фъри, Дионтей Уайлдър, Луис Ортиз и братята Кличко на които не отстъпваше по нищо. Няма причина Хънтър да не бъде считан за сериозен претендент за шампионски двубой. Ние сме готови да се срещнем с Джо Джойс, Дилиън Уайт, Тревър Брайън, Джоузеф Паркър или друг претендент в тежка категория, за да получим шанс да се бием за световните титли. Вярвам, че в момента Хънтър би победил всеки настоящ шампион в тежка категория.

Майк Хънтър е бъдещето на тежка категория. Всяко от имената, които споменах, може да бъде изпратено да спи. Майк Хънтър ще ви победи и ще накара света да заговори за него.“
3 коментара

  1. Иво март 23, 2019 1:31 am  Отговор

    Джоис и екипа му само марморят че няма с кой да се бият федераците им нареждат битки и не могат да ги направят ей го Хънтар иска да се свързват 🙂

  2. Найденов март 23, 2019 12:34 pm  Отговор

    Много е трудно да уважаваш Хасим Рахман след такова твърдение ,че Хънтър ще победи всички шампиони от тежка ! До никакви шампиони няма да стигне…,достатъчно е да го пуснат просто на Ортиз… стареца ще го сгъне и ще приключи с шампионските му амбиции.

  3. Иво март 24, 2019 2:26 pm  Отговор

    Аз безотговорно казвам че Хънтар ще сгъне Ортиз 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *