Хабиб Нурмагомедов: Джордж Сейнт Пиер може би е прекалено стар, за да се връща

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов преследваше двубой с бившият шампион на UFC в две теглови категории Джордж Сейнт Пиер.

Нурмагоемдов изглежда смята, че времето за такъв двубой изтича, тъй като Сейнт Пиер е вече на 38 години.

„Ако той иска да се бие, може да се върне, но сега той е на 38, и трябва да се наслаждава на живота,“ каза Нурмагомедов.

„Джордж вече е бил шампион в средна и полусредна категория и аз знам, че ако той се върне, то неговото желание ще бъде за битка в лека категория. Той не е много едър и мисля, че може да се вмести в лека категория. Той е към 87 килограма, а много от бойците в лека категория са по-тежки от него. Мисля, че той може да направи теглото. Ще направим страхотна битка. Ще бъде страхотно за моето наследство, за неговото наследство, ако се бием и защитавам титлата си срещу него.

Последния път се срещнахме в Москва. Ние бяхме в един хотел и на път към моята стая го видях. Той беше в ресторанта със свои приятели, а аз минах в гръб и опитах да го удуша. Прекарахме си добре в Москва. Вечеряхме заедно. Това беше преди битката му с Майкъл Биспинг, Разбира се, че го уважавам, защото моето мнение е, че той е най-великия в историята на UFC. За мен той и Фьодор Емеляненко са най-великите в историята на ММА.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *