Фреди Роуч отказал една торба с пари на Чавес младши

Фреди Роуч и Хулио Сезар Чавес младши отново ще работят заедно след известна раздяла.

Треньорът прекрати отношенията си с мексиканският боксьор заради липсата му на отдаденост и ангажираност към тренировките след двубоя му през 2012 г. срещу Серхио Мартинес. Липсата на работна етика на Чавес младши беше в центърът на дискусиите и дори това беше заснето от HBO през онази епоха, тъй като той провеждаще с Роуч не повече от 30 тренировки по- време на лагер.

Когато Чавес младши се върнал в „Wild Card Gym“ миналия месец с надеждата да върне треньора в своя ъгъл, той искал да остави парите да говорят за новата му обвързаност със спорта – но Роуч е бил на друго мннеие.

„Той дойде в залата и тренира три дни. Гледах го, но през повечето време го игнорирах и не му казвах нищо. Просто го оставих да работи,“ каза Роуч. „Тогава той дойде и ми даде голяма торба с пари. Не ги преброих, но бяха прекалено много. Веднага му ги върнах. Не знам защо хората смятат, че всичко на света се върти около парите. На някои места ще свършат работа, но не и тук. Казах му, че не искам пари, а победи, кондиция и боксьори във форма.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *