Фреди Роуч не дава никакъв шанс на Ортиз срещу Джошуа
Няколко боксьори са разглеждани като замяна на уличения в употрена на допинг Джарел Милър за съперник на световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа при неговият дебют в Щатите на 1 юни, включително Дилиън Уайт, Мануел Чар, Адам Ковнацки и Майкъл Хънтър.Един от тях е и кубинският нокаутьор Луис Ортиз, който в момента е фаворит на букмейкърите.

Легендарният треньор Фреди Роуч е изключително впечатлен от уменията на Джошуа, и според него британската звезда не би изпитал никакви проблеми срещу Ортиз.

„Джошуа е един от любимите ми боксьори. Той е най-добрият боксьор в тежка категория. Пожелавам му успех.

Срещнах го, когато той се би с Владимир Кличко. Джошуа е много любезен и приятен човек. Наистина го харесвам и се надявам да продължи да побеждава.

Битката с Ортиз ще е само загрявка за Джошуа, той ще го убие. Разликата в класите им е прекалено голяма,“ каза Роуч.
6 коментара

 1. ludmil април 19, 2019 3:20 pm  Отговор

  Съгласен съм с Роуч. Не че съм кой знае колко впечатлен от Хънтър, но той поне е по- млад и амбициозен. Треньор му е двукратен световен шампион. Но който и да е съперник на Джошуа винаги ще има недоволни.

 2. Митко април 19, 2019 3:32 pm  Отговор

  Единствения недостатък на Ортиз е че е стар вече. Аз не давам шанс да им такъв двубой, иначе ако някой си мисли, че Хънтър е по голяма заплаха от Ортиз, значи е объркал категорията. Ако Джошуа си играе играта и него бави, заради публиката и PPV-тата мача ще свърши много бързо и после хората може да си искат парите. Може да е повторение на боя със Чарлз Мартин.

 3. Бандит април 19, 2019 3:32 pm  Отговор

  Ортиз няма шанс , ще бъде надигран пресиран и пребит

 4. Иво април 19, 2019 6:29 pm  Отговор

  С който и от изброените да се бие Джошуа е мисмач така че най добре да е Чар щото колана на СБА ще стане само един пък и коя среща на чар с друг топ боксьор ще е интересна? Хънтар е най сериозен ама и той за 5рунда е сдал багажа. Що се отнася за ппв в англия джошката трябва да бърза за ко че да остави хората да спят.

 5. Митко април 19, 2019 8:48 pm  Отговор

  Тя тая титла няма да е заложена. Предполагам ще си е запази или ще се оваканти. Няма как да изчезне, ама няма да е той.

 6. Иво април 19, 2019 9:21 pm  Отговор

  Ако е Чар редовната титла ще изчезне вече в 7 8 категории няма редовна титла на WBA преди 3 4 години взеха да ги чистят с турнири но спряха…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *